Speciální akce

Speciální akce
Michal Vítů - Speciální akce

Michal Vítů

Simona Pancíř Švarcová - Speciální akce
Simona Pancíř Švarcová

Společný výběh pro nadaci Leontinka & charitativní party nightshopping

31.10.2024
18:30 - 20:00
Penalizační zóna od 31.10 06:30
Cena 100.00 Kč

Místo: Salming Praha Pankrác - Na Strži 63, Praha 4 - Pankrác
Cena: 100 Kč (veškeré vybrané vstupné jde na podporu nadace Leontinka)


I letos na podzim jsme si pro vás přichystali speciální společný výběh, který bude mít tentokrát i charitativní rozměr. Část z nás již několik let spolupracuje s nadací Leontinka, která se specializuje na pomoc dětem i dospělým, co špatně vidí. A nás tak napadlo, že bychom tentokrát krom společného běhání mohli pomoci těm, kteří nemají to štěstí, aby viděli svět v jasný konturách jako my.

Můžete se těšit na společný výběh na Vyšehrad, kde proběhne obvyklý přípitek. Poběží s námi navíc i ti, kterým pomáhá nadace Leontinka. Budete tak moc přímo zjistit, jaké je to běžet naslepo nebo jak náročné je dělat těmto běžcům průvodce.

JAK BUDEME POMÁHAT?

Společný výběh tentokrát nebude zdarma, ale účast každého z vás bude zpoplatněna 100,- Kč (platí i pro držitele karty Multisport = Multisport nelze využít). Celou vybranou částku následně za Salming Praha Pankrác zdvojnásobíme a věnujeme nadaci Leontinka.

I náš oblíbený nightshopping dostane charitativní rozměr. Z každého vašeho nákupu, který v rámci nightshoppingu provedete, věnujeme 10 % z jeho hodnoty nadaci Leontinka.

BUĎTE VIDĚT A POMOZTE TĚM, KTEŘÍ VIDĚT NEMOHOU

Další způsobem, kterým můžete pomoci, je možnost využít naší speciální akce na běžecké boty Salming Prime Reflex. Akce bude platit od 28. 10. do 3. 11. v rámci našeho e-shopu www.salmingstore.cz  a bude ji samozřejmě možnost využít i v rámci nigthshoppingu. Po tuto dobu bude možné zakoupit s kódem “LEONTINKA” model Prime Reflex se speciální extra slevou 15 % (cena bot bude tedy 1784 Kč) a z každého prodaného páru odvedeme 10 % pro nadaci Leontinka.

Model Salming Prime Reflex má po celém svršku reflexní úpravu, díky které budete lépe vidět i za těch nejhorších světelných podmínek.

Přispět můžete i bez nákupu, a to on-line přímo na účet nadace nebo na místě bude připravený QR kód, pomocí kterého můžete poslat příspěvek přímo na účet nadace.

 

Kapacita na výběh je 70 lidí. Na party nightshopping samozřejmě neomezená.

Celý program a informace o naší společné akci pro nadaci Leontinka najdete na této stránce.

Oficiální stránky nadace: https://www.nadaceleontinka.cz/

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)