RunLab analýza

RunLab analýza
Michal Vítů - RunLab analýza

Michal Vítů

Simona Pancíř Švarcová - RunLab analýza
Simona Pancíř Švarcová
05.06.2023
20:00 - 21:30
Penalizační zóna od 04.06 20:00
Cena 2000 Kč
Další varianty jedné rezervace
  • 2000 Kč - Základní analýza
  • 2500 Kč - Základní analýza + osobní trénink
  • 3900 Kč - Rozšířená analýza


Platba:
zaplatíte na místě - hotově/kartou nebo dárkovým poukazem

Místo:
Salming Praha Pankrác - Na Strži 63, Praha 4 - Pankrác
Časová náročnost: 60-90 min. základní analýza / 90-120 min. základní + trénink / 90-120 min. rozšířená analýza
Nejčastější dotazy: otázky a odpovědi

Unikátní běžecká analýza celého těla prováděná prostřednictvím nejmodernějšího 3D Motion Capture systému švédské společnosti Qualysis.

Salming RunLab běžecká analýza je především jedinečnou běžeckou lekcí, která vám přinese komplexní náhled na váš běžecký styl a na to, jak ho vylepšit a běhat účinněji s menším rizikem zranění.

Základem analýzy je samotné měření pomocí nejmodernějšího zařízení švédské firmy Qualisys. Celkem 9 vysokofrekvenčních kamer snímá 35 reflexních senzorů umístěných po celém těle běžce a vytváří tak dokonalý 3D obraz jeho běžeckého pohybu. Tento obraz je pak automaticky zpracován sofistikovaným softwarem, který je schopný porovnat naměřený pohyb jednotlivých částí těla běžce s ideálním pohybem, který by při běhu měly provádět.

Jestliže je samotné měření základem naší Salming RunLab běžecké analýzy, tak trenér, který vás po celou dobu analýzy provází, je její nejdůležitější nástavbou. V průběhu jedné hodiny s vámi probere vše od vašich běžeckých začátků, přes neduhy, které vás při běhu trápí až po vaše běžecké cíle. Naměřené hodnoty zpracované softwarem pak na místě vyhodnotí a dá vám první doporučení, na co se zaměřit a na čem zapracovat. V následujících 24 hodinách po absolvování analýzy vám pak zašle odkaz do internetového rozhraní, kde si nejen budeme moci své výsledky v klidu prostudovat, ale též si kdykoliv pročíst jeho doporučení a rady.

Veškeré informace o tom s jakým předstihem se na analýzu dostavit, či co si vzít sebou, vám pošleme v potvrzovacím e-mailu po dokončení rezervace termínu.

Již proběhlo
Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)